18. maj 2024

Padelbaner klar til åbning i næste uge

Fire nye padelbaner er på vej i Hadsten, hvilket de har været længe, men grundet leveringsproblemer på banerne fra Spanien, så er åbningen blevet udsat ad flere omgange. Nu er banerne endelig kommet, og allerede i den kommende weekend er de første padelspillere klar til en snigpremiere.

Det er ved at være en del måneder siden, at Julius Linhave, Anders Andersen og Thomas Møller købte en gammel hal i det sydlige Hadsten, nærmere bestemt på Toftegårdsvej, og begyndte ombygningen af den gamle, men velholdte hal. Planen var fra start, at man skulle kunne begynde at spille padel i august, men som med så meget andet i den her tid, er det hele blevet skubbet en del.

Nu er de to indendørsbaner ved at være klar, og de to udendørsbaner følger hurtigt efter, og allerede i weekenden har de første spillere meldt deres ankomst til et lukket arrangement, så de har en stram deadline.

“Det har taget noget længere tid end vi lige havde håbet og troet på, men nu er vi heldigvis snart klar til at åbne. I weekenden har vi et lukket arrangement, så der skal vi være færdige i store træk, og så går det for alvor løs fra i næste uge, hvor der bliver åbent for alle”, fortæller Thomas Møller begejstret, da ByensNyt kigger forbi mandag aften.

Her knokler Julius, Thomas og hans kone for at få de sidste ting på plads, blandt andet de sidste detaljer omkring omklædningsrummene og arealerne uden om de to indendørsbaner, hvor der bliver mulighed for at hygge sig efter kampen.

“Vi laver private omklædningsrum, så man i ro og mag kan gå i bad og klæde om, og så laver vi forskellige områder, hvor man kan sidde og hygge sig, både før og efter man har spillet. Vi håber, at vi kan få et hyggeligt miljø, hvor folk har lyst til at blive hængende”

Banerne er såkaldte World Tour baner, og ifølge Thomas, det klart bedste man kan spille på, hvilket også har været en del af forklaringen på, udsættelsen af åbningen.

“De baner som folk kommer til at spille på, er dem de professionelle spiller på, så det er det allerbedste man kan komme i nærheden af, og der er kun et enkelt firma der laver dem, og det er en af grundene til, at vores åbning er blevet udsat, der er simpelthen så meget efterspørgsel på banerne, at de har svært ved at følge med. Men nu er de her, og det bliver bare fedt, kan jeg godt garantere”, lyder det fra Thomas Møller.

Der blive en doublebane og en singlebane indendørs, mens der kommer to doublebaner udendørs, hvor det bliver muligt at spille året rundt, så længe det er plusgrader.

De to baner udendørs er klar om to uger, mens de to baner indendørs er klar til brug i næste uge. Foto: Padelmaster
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler