20. juli 2024

Så er der masser af liv på Sunds Plads igen.

Drengene var flyvende på ramperne igen, da ByensNyt onsdag eftermiddag aflagde dem en visit på Sunds Plads. “Det er bare så godt, at ramperne er blevet lavet” sagde den ene af drengene, mens han med dit løbehjul viste prøver på sin kunnen.

“Ja og det kunne bare være fedt, hvis der blev lavet nogle flere ramper” sagde en anden dreng, der stod med sit skateboard. Så begyndte de at fortælle, hvilke typer af ramper, som de synes kunne være fede på pladsen, men der antog kommunikationen en form, som fuldstændig hægtede ByensNyts udsendte af.

Jeg tror de unge talte en særlig dialekt af en slags skater-swaheli, som man nok skal bruge tolk for at forstå. Men lidt fotos af de herligt aktive unge, skal I ikke snydes for.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler