1. december 2023

Så sker der igen noget på MTB-sporet

Styregruppen bag Hadsten MTB spor besluttede i 2021 at få plantet 500 træer langs vores MTB spor og ByensNyt har været i dialog med Jeppe Holm, som er en af initiativtagerne til sporet.

Farvskov Havepleje fik opgaven med at plante træer og efter en del dialog med kommunen kom vi i mål med en plan for beplantning af området. Træerne er nu plantet og frivillige har været oppe og lægge papstykker ved bunden af træerne for at holde ukrudt væk på en miljørigtig måde.

“De 2 indehavere fra Favrskov Havepleje, Rasmus og Martin har begge MTB, og syntes det er et rigtig godt projekt vi har gang deroppe” udtaler Jeppe Holm til ByensNyt. “Derfor kontaktede de os og tilbød at plante endnu 200 træer for egen regning til at bakke op om projektet. Det er en flot gestus som vi er glade for og som vil komme de mange brugere af området til gode”, fortæller han.

“Det er dejligt når virksomheder som Favrskov Havepleje tilbyder at yde noget for det store fælles projekt. Som noget helt nyt har vi fået lov til at udvide sporet og inddrage den gamle grusbane. Det vil forlænge sporet med op mod 500m og vi ser frem til at komme i gang. Der er allerede kommet jord derop fra et kommunalt projekt på samme matrikel og vi havde selv jord i overskud fra eksisterende spor.” fortæller Jeppe Holm

“Så med det gode vejr er vi snart klar til at få formet lidt flere udfordringer. Det bliver noget med et godt flow i nogle berms, en tabletop og lidt pumptrack” udtaler Jeppe Holm. ”Og for udenforstående er det nogle bunker jord som har en form og højde der gør det rigtig sjovt at køre MTB”, griner han efterfølgende.

Følg os på ”Hadsten MTB spor” på facebook for info om hvad der sker og hvornår. Vi kan altid bruge nogle der vil give en hånd med at vedligeholde og udvikle sporet” opfordrer Jeppe Holm til sidst i vores snak. (Fotos: Jeppe Holm)

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler