26. februar 2024

Søndergade summede af liv

Det gode vejr havde lørdag formiddag lokket masser af Hadsten-folk til at trække i løbetøjet for at deltage i Klovneløbet.

Butikkerne havde fået hjælp af de gode folk fra Lions og Sparekassen Kronjylland havde sat en flot målportal op i gaden og der var slik og frugt til deltagerne.

Det var flotte medaljer til alle 150 deltagere og gode tilbud i byens butikker.

ByensNyt aflagde Helle i Mrs Jones et besøg og mellem sine mange ekspeditioner, gav hun udtryk for, at det altid er dejligt, når der sker noget i byen. Mens vi stod der, var der da også flere der kom ind i butikken stadig med løbenummeret siddende på trøjen, og det vidner da om, at det ikke kun var løbet, der fik folk ned i gaden.

Så mon ikke løbet bliver en tilbagevendende begivenhed?

Overskuddet fra klovneløbet går til De Danske Hospitalsklovnes fine arbejde i forbindelse med indlagte børn og familier på de danske børneafdelinger.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler