13. juli 2024

Sponsorat til cykelløb også til glæde for medarbejderne

I aften er der Hadsten Gade Grand Prix, og igen i år har der været stor lokal opbakning til løbet fra mange af Favrskov Kommunes virksomheder, hvoraf flere bruger sponsoratet aktivt i forhold til medarbejdere og netværk.

En af de virksomheder der aktivt tager del i cykelfesten, og ikke blot giver et sum penge, er Sparekassen Kronjylland i Søndergade. Her er flere af medarbejderne selv bidt af en gal cykel, og derfor giver det ekstra god mening for sparekassens filialdirektør, Anders Rye Jensen, at de er med til den store cykelevent i Hadsten.

“Det er jo et kæmpe arrangement til glæde for Hadsten og kommunen, og som også er kendt i andre dele af Danmark. Vi er flere i afdelingen der er vilde med cykling, og da det samtidig er en del af Sparekassen Kronjylland DNA at give noget tilbage til lokalsamfundet, så er Hadsten Gade Grand Prix som skabt til os. Jeg er stor tilhænger af af den frivillighed der er omkring løbet, og at overskuddet går tilbage til de foreninger der hjælper til”, lyder det fra Anders Rye Jensen der tilføjer:

“Vi er stærkt repræsenteret til løbet med mange af vores medarbejdere, så det er også god personalepleje og vi er i den grad klar til at heppe og hygge os. Løbet er med til at sætte Hadsten på landkortet, og er en del af fortællingen om, at byen er et godt sted at bo og leve, hvilket forhåbentlig er med til at trække ny borgere hertil”

KE El-Installation har været med alle år

KE El-Installation, der holder til i Ødum og er ejet af Torben Eriksen, har støttet op om cykelløbet i alle årene, og i år er selvfølgelig ingen undtagelse, og Torben Eriksen glæder sig til at indfinde sig i Fanzonen senere i dag.

“Hadsten Gade Grand Prix er en stor begivenhed, ikke blot for Hadsten, men for hele Favrskov Kommune, og det bakker vi naturligvis op om, som vi har gjort i alle årene. Vi giver noget tilbage til byen og området, og det er vi glade for og finder det helt naturligt. Det er også en god måde at møde leverandører, kunder og netværk på, så jeg ser frem til torsdag aften til en god aften med godt cykelløb”, siger Torben Eriksen.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler