18. maj 2024

Stadig plads til deltagere til Hadsten mesterskabet i Golf

Når Hammel Golf Klub atter lægger bane til Hadsten Mesterskabet i Golf fredag d. 6. august er det igen med Poul Sørensen som arrangør. Matchen startede i 2005 og har hvert år siden haft en god sammensætning af såvel rutinerede som begynderne ud i golfsporten. Eneste krav til deltagelse er, at man bor har boet eller arbejder i Hadsten eller på anden måde har en tæt tilknytning til 8370.

Der er sat et loft på 78 spillere og de første 60 har forhåndstilmeldt sig, så hvis man ønsker at være med skal man snarest sende en mail til poul@kreativmarketing.dk eller ringe på mobil: 40195333 og opgive navn, mobilnr, hjemmeklub, handicap og DGU-nummer.

Der spilles i tre rækker A, B og C, der opdeles efter tilmelding og deltagelsen koster 400 kr.

Det hele starter med morgenkaffe og rundstykker kl. 07.30-08.30 og der er gunstart kl. 09.00.

Gadeberg XL Byg er sponsor på Hole In One i matchen og udlodder i den forbindelse et gavekort på hele 100.000 kr.

“Det er sjovt at opleve, hvordan folk der for mange år siden er flyttet fra Hadsten hvert år stadig kommer til matchen ikke bare for at spille golf, men også for at mødes med mange af dem de husker fra gamle dage og dem som de har lært at kende fra de tidligere matcher” fortæller Poul Sørensen.

“Det er næsten det halve af det. Men den ærefulde sejr i den efterhånden traditionsrige match betyder bestemt også noget” fastlår han.

Her er det et billede af sidste års mester i A-rækken Christopher Mølbech Sørensen
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler