17. juni 2024

Stor interesse for Favrskov Mesterskaberne i Padel

I disse dage afvikles Favrskov Mesterskaberne i Padel for første gang, og det er Padel Master i Hadsten der ligger baner til arrangementet. Der har været 32 par tilmeldt, 16 i motionsrækken og 16 i Mesterrækken.

I går blev vinderne i B-rækken for motionister fundet, mens der tirsdag aften spilles A-finaler for motionister. Onsdag er der så B-finaler i mesterrækken, mens “Le grand finale” finder sted torsdag eftermiddag og aften med A-finaler i A-rækken.

Mesterskabet har deltagere fra hele kommunen, og sågar er der nogle par der er bosiddende Aarhus, men som oprindeligt kommer fra Favrskov, der deltager. I følge Thomas Møller fra Padel Master, så bliver der spillet på højt niveau i begge rækker, og han opfordrer folk til at kigge forbi hallen og være med til at skabe en god stemning.

“Der har været rigtig stor interesse for stævnet, og jeg må sige, at der i den grad bliver spillet på et højt niveau, så jeg kan kun opfordrer til at kigge forbi og få set noget god padel, enten tirsdag, onsdag eller torsdag. Torsdag bliver selvfølgelig det højeste niveau, men både tirsdag og onsdag vil man også kunne se padel på højt niveau”, lyder det fra Thomas Møller, der som en ekstra bonus kan lokke med gratis fadøl fra Ebeltoft Bryghus til stævnet, hvis man er til den slags.

Programmet for torsdag aften ser således ud:

Kl.17:30 – 5./6.-pladsen
Kl.19:00 – Bronzekamp
Kl.20.30 – A-finale

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler