19. maj 2024

Succes med udendørs Taekwondo træning

De udendørs arealer i Hadsten bliver i den grad brugt for tiden, da det nu er muligt at dyrke foreningsidræt med op til 25 personer, så længe det sker i det fri.

Det har mange allerede benyttet sig af, og en af de foreninger der i denne uge er rykket udenfor er Favrskov Taekwondo. De holder normalt til på Thomsens vej, og inden længe oppe ved Hadsten Hallerne, hvor de får deres helt eget kampsportscenter, men i disse tider er de at finde ved Østervangskolen.

Det hele forgår naturligvis under de foreskrevne retningslinjer, og foreningens medlemmer har taget særdeles positivt i mod det nye tilbud, der fortsætter indtil at de igen må rykke indenfor.

“Der var stor gensynsglæde blandt elever og instruktører, da vi startede op med udendørs træning i mandags” forklarer chefinstruktør Grandmaster Momme Knutzen, 8. Dan. Der tilbydes udendørs træning på alle hold, og på et enkelt hold tilbydes der både udendørs træning og online træning. 

“Vi er utrolig glade for, at vi har mulighed for at rykke træningen udenfor. Vi har haft online træning og træningskonkurrencer på nogen af holdene, men det er et helt andet sammenhold og glæde, når vi kan mødes fysisk. Det motiverer eleverne” fortæller Momme Knutzen, der håber på, at indendørs træning snart bliver muligt igen. 

Der er såmænd også udendørs træning for de voksne
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler