12. august 2022

Succes for rytterne fra Faurholdt til årets største ridestævne

De dygtige springryttere fra Faurholdt ved Hadsten gjorde god figur ved årets største ridestævne i ridebanespringning, som blev afholdt på Vilhelmsborg ved Århus. Det fortæller Rasmus Kaae fra Stutteri Faurholdt.

Ridestævnet, kaldet Danish Christmas Show, afholdes i en periode over 4 uger, hvor hver uge byder på konkurrence på forskellige sværhedsgrader. Silke Bay Jacobsen, Emma Rigmor Vendelbo Madsen og Isabella Mariendal Rubow deltog i det nationale C-stævne for ponyer mens Christian Kaae deltog i det internationale B-stævne.C-stævnet havde deltagere fra hele landet og er det mest prestigefyldte stævne i Danmark på det niveau. Det internationale B-stævne er en del af Baltic Cup med deltagere fra Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Resultater:

– Silke Bay Jacobsen, 15. plads kobbertur 1. kval (80 cm), 7. plads kobbertur trøstefinale (80 cm)
– Isabella Mariendal Rubow, 11. plads messingtur 2. kval (75 cm), 7. plads messing tur finale (75 cm)
– Christian Kaae, 9. plads small tour cat 1 (110 cm)

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler