20. juli 2024

Vestjysk Bank bakker endnu engang op om Hadsten Gade Grand Prix

10. august er der Hadsten Gade Grand Prix, hvor der forhåbentligt bliver masser af god cykling og mange tilskuere på Søndergadebakken, og igen i år er Vestjysk Bank med som sponsor for løbet.

Det har banken faktisk været i alle de år som der er blevet kørt cykelløb i Hadsten, tidligere som Hadsten Bank, og for bankens direktør i Hadsten, Hans Peder Hansen, er det helt naturligt, at banken støtter op om de lokale initiativer i Hadsten. Faktisk har han svært ved at se, hvorfor de ikke skulle være med, fordi, som han siger, så hænger tingene sammen i en by som Hadsten.

“Vi har været med fra start og bakket op, både i storhedstiden og i tider, hvor det måske har været knapt så stort, og selvfølgelig er vi med igen i år. Det er stort for en by som Hadsten, at kunne lave et arrangement af denne størrelse og med så mange gode navne gennem årene, så det giver næsten helt sig selv, at vi er med på sidelinjen”, lyder det fra Hans Peder til ByensNyt, der er mediepartner for Hadsten Gade Grand Prix.

Som det tit er med lokale sponsorater, så er en del af det givet med hjertet, men Hans Peder fastslår, at der i dette tilfælde bestemt også er en god portion hjerne med i det, da han ser løbet som branding for byen og området, hvilket gerne skulle være med til at tiltrække nye borgere til byen og dermed også potentielle nye kunder til banken i Østergade.

“Det er helt klart et sponsorat der er givet både med hjertet og hjernen, og det er der flere årsager til. Det er godt for byen med sådanne oplevelser, der kan samle folk en lun sommeraften og skabe en mindre byfest, og det er sjovt for os at være med til som bank og personale, så det er delen med hjertet. Den anden del af det er, at et cykelløb med så mange tilskuere viser omverdenen, at Hadsten er en by, hvor der sker noget og, hvor det er godt at være, hvilket gerne skal være med til at tiltrække nye borgere til byen, og det vil vi som bank gerne forbindes med og være en del af”, siger bankdirektøren og tilføjer:

“Det er et arrangement der i min verden bekræfter, det stærke foreningsliv som vi har i byen. Foreningslivet er her hele tiden, men i hverdagen tager man det måske lidt for givet, hvor et enkeltstående arrangement som Hadsten Gade Grand Prix kan være med til at sætte fokus på netop, hvor stærkt et sammenhold der er i byen og mellem dens foreninger. Et eventuelt overskud fra løbet går også tilbage til foreningerne der står bag, og den tanke kan jeg også godt lide, fordi det igen er med til at styrke i de enkelte foreninger”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler