24. september 2023

Vi elsker at køre gadeløbet i Hadsten

“Vi elsker at køre gadeløbet i Hadsten”. Sådan lyder det fra teammanager Henrik Egholm for cykelholdet SuRi – Carl Ras, som netop har bekræftet, at holdet deltager i Hadsten Gade Grand Prix igen i år og han fortsætter:

“Setup’et og opbakningen er fantastisk, og så er ruten psykopathård – den er ikke for barberlærlinge!”

SuRi – Carl Ras er et UCI kontinentalhold med nogle af Danmarks mest talentfulde unge ryttere og har allerede haft en fremragende sæson med hele seks UCI-sejre. Til Hadsten GadeGrandPrix 2023 stiller cykelholdet stiller med så stærke ryttere som: Magnus Bak Klaris, Rasmus Bøgh Wallin, Christian Lindquist, Daniel Stampe, Mathias Larsen og Gustav Dahl.

Førstnævnte Magnus Bak Klaris blev toer til DM i juni lige efter Mathias Skelmose, så der er lagt op til en fantastisk revanchemulighed mellem Skjelmose og Klaris og mon ikke holdet vil gøre alt, hvad de kan for at få bugt med Mattias Skjelmose, den stærke Danmarks- og Schweiz Rundt-mester og Tour de France profil?

Rasmus Bøgh Wallin blev nr 8 til DM og vandt Tour of Estonia tidligere på året, og faktisk vandt han Hadsten GadeGrandPrix i 2018, så den danske mester får ganske hård modstand fra det talentfulde hold, som altid er garant for at levere et flot cykelløb i Hadsten.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler