15. juni 2024

Weekenden blev skudt godt i gang med SparKron Løbet

Børneløbet, eller SparKron Løbet som det rigtigt hedder, hvor der løbes penge ind til de enkeltes hold, blev igen i år et tilløbsstykke med over 200 deltagere fra flere forskellige foreninger.

I år var Hadsten Håndbold, HSK Fodbold, Favrskov Fighters og De blå spejdere fra Hadsten deltagende, og med over 200 deltagere, så var der flot opbakning til løbet.

Som altid løbes der en rute i Hadsten midtby, og deltagerne har på forhånd sikret sig private sponsorer der giver et beløb pr. omgang eller et samlet beløb, der herefter går ind på deltagerens holds klubkasse, der så kan bruges til aktiviteter hen over året.

Det er Sparekassen Kronjylland der er hovedsponsor på løbet, og Simon Bus Olsen stod igen i år som arrangør af løbet. Løbet har eksisteret siden 2012, og blev i sin tid stablet på benene af Per Rasmussen og Michael Hertz fra det nu hedengangne Hadsten Sports Klub, der herefter drev løbet i flere år, indtil Simon Bus Olsen overtog depechen.

Foto: Simon Buus Olsen
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler