27. maj 2024

Guld til Niklas

Der var guld til Niklas Christensen Bødker i Herresingle for U13 B spillere, da han i weekenden deltog i et stort åbent stævne i Aarhus AB.

Stævnet blev afviklet med flot håndtering af afstandsreglerne og fra Hadsten deltog udover Niklas endvidere Alex Lausen, Mia Møller Lindhard og Oliver Lund Jørgensen.

Niklas Bødker viste stor format ved i indledende pulje at slå den top seedede spiller og dermed gå videre til semifinalen. I semifinalen måtte han igen ud i 3 sæt for at komme videre til finalen. I finalen mødte han en anden topseeded spiller – Sommer fra Randers, som startede stærkt i 1. sæt og mange havde nok ikke forventet at se Niklas komme stærkt tilbage i 2. sæt – men det skete og pludselig blev alt afgjort i en brag af en 3 sæt med Niklas som vinder.

Niklas Bødker og Alex Lausen vandt i double deres kvartfinale og kom i semi finalen, hvor de dog tabte i 2 sæt.

Mia Møller Lindhard og Oliver Lund var begge på kommet på store opgaver, da de netop er rykket en række op, selvom de tabte deres indledende kampe i U13C rækken fik de en god erfaring med fra stævnet som vil styrke dem fremadrettet.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler