14. juli 2024

Hadsten Badmintonklub har plads til flere spillere

Hadsten Badminton klub er kommet godt igang igen efter sommerferien – medlemsmæssigt er næsten alle kommet godt igang igen – vi har dog fortsat ca. 20 ledige pladser til børn/unge og ca. 10 pladser til voksne.

På ungdomsiden er de unge talenter begyndt at vende tilbage til stævner og turneringer – I den sidste weekend var der spillere med til et stort stævne i Ulstrup. Her tog Vincent Mejlby sejren i single U17-U19 BC rækken – stort tillykke til Vincent.

Hadsten Badminton klub har både turneringsspillere for børn og unge og unge, der spiller en gang om ugen for god motion.

Herudover har HBK indgået samarbejde med Hadsten Skole og Østervangsskole’s SFO om at kunne afprøve badminton for sjov i SFO tiden, hver onsdag både i VBA og Østervangshallen.

Her er der stor opbakning med mellem 15-20 deltagere pr. gang.

Alt i alt er HBK kommet godt igang efter genåbningen og vi ser frem til at byde velkommen til endnu flere.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler