22. september 2021

Nyt badmintontilbud til SFO-børn

Som noget nyt og på opfordring har HBK valgt at tilbyde 24 pladser til SFO børn i Hadsten som gratis kan komme og spille badminton i Østervangshallen Onsdage fra kl. 16 til 16.45.

For at gøre det nemt for de unge stiller HBK badminton både ketcher og en dygtig og erfaren træner til rådighed. Børnene skal kun have indendørs sko med og evt. en t-shirt/shorts.

Du kan benytte dig af dette enestående tilbud ved at tilmelde dig på www.hadstenbadmintonklub.dk

HBK har valgt tidspunktet fra kl. 16 til 16.45 for, at børnene kan gå direkte fra SFO til Badminton (specielt er der meget kort afstand fra SFO i Østervangs Skolen til hallen) – men også fordi en del forældre har udfordringer med at nå at hente kl. 16.00.

“På denne måde kan vi give børnene en god oplevelse og være med til at skabe mere ro omkring afhentning” fortæller klubben.

Da der kun er ca. 24 pladser og nogle allerede er taget – så vent ikke – pladserne kan hurtig blive taget.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er medstifter af og formand for Favrskov Revyen i Hadsten. Han er derudover formand for Kulturhuset Sløjfen i Hadsten, næstformand for Favrskov Gymnasium og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
overcast clouds
11.2 ° C
13.1 °
9.8 °
94 %
4.1kmh
100 %
ons
19 °
tors
14 °
fre
14 °
lør
17 °
søn
11 °