17. juni 2024

U-15 piger klar til Badminton-DM for hold i Middelfart

Sidst i april er der DM for ungdomshold i Badminton, der afholdes i Middelfart, og her har Hadsten Badmintonklub et U-15 hold med til den store begivenhed.

I Hadsten Badmintonklub er der fem glade piger, der stråler om kap med den medalje, de har om halsen.

Den er nemlig beviset på, at de har vundet deres lokale holdturnering i U15 piger og sikret sig en tur til Middelfart i slutningen af april, hvor de skal kæmpe om titlen som danske U15-mestre ved VICTOR DMU – de danske mesterskaber for ungdomshold.

Undervejs i den lokale holdturnering har pigerne været oppe mod modstandere fra Højbjerg, Randers, Brabrand, Grenå og Ørsted, som alle tilhører DGI Østjylland.

Det er (fra venstre) Jessica Sloth, Line Nohr Rønde, Mia Møller Lindhard, Sarah Lillelund Sørensen og Signe Lind Wager, der skal repræsentere Hadsten Badmintonklub ved DMU U15, som afvikles d. 23.-24. april, 2022.

Mesterskaberne er en kæmpe ungdomsevent for spillere i rækkerne U9-U19, der bliver afviklet i 13 haller fordelt i forskellige danske byer med spillere fra omkring 172 danske klubber.

DMU Hold er arrangeret af to hovedorganisationer, Badminton Danmark og DGI Badminton

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler