28. september 2022

264 hold klar til HSK Cup i weekenden

I den kommende weekend er der for 31. gang HSK Cup i Hadsten, og i år er hele 264 hold klar til kamp på banerne ved Bavnehøj med start lørdag morgen.

HSK Cup er altid placeret i første weekend af skolernes sommerferie, og det har gennem årene vist sig, at være en særdeles god weekend, hvor rigtigt mange hold gerne vil deltage. Sidste år var der rekorddeltagelse med 320 hold, men til trods for et mindre fald i deltagerantallet, så er man godt tilfredse med tilmeldingerne i HSK Fodbold.

“Sidste år var vi et af de eneste stævner der kunne blive til noget på grund af corona, og det lokkede nok en del hold til, der ellers plejer at deltage i andre stævner. Normalt har vi dog under 200 hold tilmeldt, så med 264 hold kan vi godt være mere end tilfredse, og det kunne jo godt se ud til, at nogle af de hold der var med for første gang sidste år, er blevet hængende”, lyder det fra Toni Olesen, der er en af arrangørerne af det traditionsrige stævne.

Stævnet er ikke et overnatningsstævne, så de hold der spiller lørdag spiller færdig samme dag, hvilket også gør sig gældende for søndag, og det, tror Toni, er en af grundende til, at stævnet er så populært.

“For det første er det et stævne, der har været i gang i rigtigt mange år, og det gør naturligvis, at folk ved, at der er styr på tingene hos os. Der ud over er det nok også mere overskueligt, at det blot er en enkelt dag man skal sætte af, og så er det også en god start på sommerferien med sådan et stævne. Det er en stor logistisk opgave at afvikle så stort et stævne, både i forhold til forplejning, kampprogram og dommere til alle kampene, men vi har stor opbakning fra forældrene i klubben, og det gør, at der er styr på det hele”, siger Toni, der har en lille opfordring til folk fra Hadsten:

“Der bliver tryk på parkeringspladserne, så en lille opfordring til folk fra Hadsten om, at har man mulighed for at lade bilen blive derhjemme, så vil det være en stor hjælp. Der kommer rigtigt mange, både forældre og bedsteforældre fra hele Østjylland, så der bliver pres på pladserne, men vi gør selvfølgelig alt hvad vi kan, for at få det hele til at gå op i en højere enhed”

Foto: HSK Fodbold

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler