23. september 2023

Det duftede lidt af superliga i søndags i Hadsten

Overskriften er nok lige at stramme den, da kampen i søndags var finalen på Oldboys+32 Jyllandsserien mellem Aalborg KFUM og Hedensted IF, men på Aalborgs hold, render der op til flere tidligere superligaspillere rundt, der var med til at gøre kampen ekstra attraktiv.

Spillere som Rasmus Würtz, Kasper Risgaard (Og jo, han er i familie med den lokale ejendomsmægler, Tommy Risgård), Kasper Bøgelund, Thomas Augustinusen og Allan Gaarde er bare nogle af de navne, som tørner ud for Aalborg KFUM. Har man lidt fodboldviden, så vil man med det samme kunne nikke genkendende til disse navne, der gennem mange år har været bærende kræfter på AaBs superligamandskab, og som altså nu, frister en fodboldpensionist tilværelse i Jyllandsserien.

Kampen skulle afvikles på neutral grund, og her havde HSK Fodbold budt ind på kampen, og med en placering midt i mellem de to hold, så var det oplagt at kampen endte i Hadsten.

Der var pænt med tilskuere på lægterne, der helt sikkert var lokket af huse, for at se de tidligere superligaspillere, og der var også tændt op i grillen, så man naturligvis kunne nyde kampen med en stadionplatte.

Kampen blev noget af en envejsforestilling, da Aalborg KFUM i knusende sikker stil, vandt kampen med hele 8-1.

Kasper Risgård modtager pokalen efter den sikre sejr over Hedensted. Foto: Gert Jensen
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler