13. august 2022

Fejende flot 100 års reception for HSK

En halv time før HS’s 100 års jubilæumsreception silede regnen ned på NMT Byens Arena men da det hele gik i gang kl. 13 hørte regnen op og jubilæet kunne løbe af stabelen i fint vejr.

ByensNyts udsendte havde som konferencier fået æren af at knytte tingene sammen på dagen og HSK’s jubilæumsudvalg bestående af Toni Olesen, Jørgen Snog, Henry Sørensen og Peter Kjærsgaard havde lavet et fortrinligt forarbejde, så det var lige til at gå til.

Jubilæumsudvalget (Foto: HSK)

Receptionen var velbesøgt og alle siddepladser i receptionsteltet var besat, så flere måtte tage til takke med en ståplads, men tog det med godt humør. Der var bare glæde over den gode tilslutning.

HSKs formand Henrik Hagemann bød velkommen med en flot tale og derefter talte borgmester Nils Borring med stor respekt om de mange frivillige der en engageret i klubben og gav et rids om klubben fra starten og frem til i dag.

Henrik Hjorth, der gennem mange år har været en af klubbens aktive frivllige havde skrevet en ny HSK-hyldest-tekst på melodien ReSeppTen og fået Gorm Bull til at indsynge den. Den iørefaldende sang blev spillet to gange og anden gang som fællessang, hvor de mange HSK’ere viste, at de bestemt havde sunget fodboldsange før.

Midt i det hele kom den gode nyhed af HSKs U 16 hold på den nye kunststofbane havde vundet en flot sejr i JM semifinalen mod Aalestrup/Fjelsø/Gedsted og det gav naturligvis en klapsalve fra hele teltet.

Lars Olesen fra DBU-Jylland holdt tale og havde en gave med bestående af to net med fodbolde til klubben og derefter fik tidligere klubformand Gert Jensen ordet.

Klubben havde skrevet et flot jubilæumsmagasin ATTACK med masser af flotte fotos og historier fra HSKs 100 år.

Superligaklubben AGF har tidligere været samarbejdsklub for HSK og havde fået bearbejdet en flot sten med den legendariske HSK spiller Frank Krogsdals navn i, da han har spillet på AGFs superligahold. Stenen blev afsløret til receptionen af formand Henrik Hagemann samt Toni Olesen og Peter Kjærsgaard og får en flot plads i klubhuset.

Det hele sluttede af med en klassisk stadionplatte bestående af grillpølser og fadbamser.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler