21. maj 2024

Flot opbakning til opvisnings-jubilæumskamp

I denne uge fejrer HSK Fodbold deres 100 års jubilæum, og onsdag aften stod den på opvisningskamp mellem HSKs Serie 4-hold og superligaholdet Randers FC, der havde suppleret med spillere fra deres U-19 hold.

HSK Fodbold skulle egentlig også have haft assistance udefra, men Mathilde Lundorf der til daglig spiller i italienske Juventus, havde fået forbud mod at spille, mens Johanne Guldbæk der spiller for AGF, havde brækket foden, så eneste islæt på holdet var Maja Hagemann, der spiller i Fortuna Hjørring.

Der var fyldt godt op på NMT-Byens Arena, hvor et godt bud på dagens tilskuertal er omkring de 150, og de fik sig en særdeles målrig kamp i den forkortede kamp, hvor der blev spillet 2×40 minutter. Det var som ventet Randers der var toneangivende, og der var aldrig spænding om resultatet, hvor man hurtigt fornemmede forskellen mellem Serie 4 og Superligaen. Kampen endte 4-19, men det ødelagde nu ikke stemningen, og publikum så ud til at hygge sig i det lune vejr.

“Der har været nok at se til, og da vi jo ikke har prøvet det før, så har vi af gode grunde ingen drejebog, så vi gør det bedste vi kan, og indtil nu synes jeg det er gået ganske godt. De næste par dage bliver der nok at se til, og det kulminerer med landskampen på fredag, hvor der allerede er solgt 350 billetter, og så efterfølgende HSK Cup i weekenden”, lyder det fra Toni Olesen, der er en af arrangørerne af jubilæet, inden han haster videre for at gøre de sidste ting klar til aftenens middag for de to hold.

HSK havde fået deres nye trøjer klar til dagens kamp, og det nye look med blå og sort set ganske godt ud, og med det re-designede logo, har klubben for alvor fået skabt sin nye identitet og er klar til de næste 100 år.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler