28. maj 2023

Gert Jensen stopper som formand for HSK Fodbold

Siden 2007 har han været aktiv i HSK Fodbold, de sidste mange år som henholdsvis seniorformand og formand, men til efteråret takker Gert Jensen af i klubben.

Det kom som lidt af en overraskelse, da Gert Jensen tidligere i dag meldte ud på facebook, at han stopper som formand for HSK Fodbold i Hadsten. Derfor ringede ByensNyt.dk til ham for at høre, hvad det nu lige gik ud på.

“Jeg har været aktiv i mange år, og brugt rigtig meget tid på klubben, stortset hele året rundt, så nu syntes jeg, at tiden var kommet til at lave noget andet. Vi har fået sat en ny struktur i søen, og er kommet godt i gang med de forskellige udvalg, hvilket også gav grobund for, at kigge på et skifte på formandsposten”, siger Gert Jensen, der samtidig fortæller, at det har været en beslutning, der har været undervejs et stykke tid:

“Der er kommet unge og friske kræfter til, og derfor er det helt naturligt, at der også kommer friske øjne på min plads. Jeg har været glad for tiden i HSK, men kan også mærke, at der er andre ting jeg gerne vil bruge tid på, som f. eks min kone og vores to børn, og mon så ikke, at jeg finder på noget derudover”

Hvem den nye formand bliver, vides endnu ikke, men her på ByensNyt.dk følger vi naturligvis op, når der er nyt i den sag.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler