28. maj 2023

Hadstenpige igen på U17 landsholdet i fodbold

Når U17-landsholdet fredag den 18. og mandag den 21. februar spiller to venskabskampe mod Tyskland er det igen med en spiller fra Hadsten i truppen.

Landstræner Claus Struck har udtaget 20 af landets bedste ungdomsspillere, som skal en tur syd for grænsen i vinterferien. De er nemlig udtaget til to venskabskampe mod Tyskland, der skal spilles i Flensburg henholdsvis fredag den 18. februar kl. 14.00 og mandag den 21. februar kl. 15.00.

Heriblandt finder man igen midtbanespilleren Maja Hagemann fra Hadsten, der fra hun forlod HSK her i byen i 2020 siden har spillet på Fortuna Hjørrings U18 hold. Maja står i bageste række med nr 8 på trøjen.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler