9. december 2023

HSK Fodbold er klar til at fløjte den nye sæson i gang

Lettere forsinket er HSK Fodbold nu klar til at indtage banerne på NMT-BYENS Arena, om end det bliver på nogle andre betingelser, end normalt.

Bestyrelsen og udvalg har arbejdet på højtryk i weekenden for at få en plan til at hænge sammen, så klubben allerede fra i går, kunne tilbyde deres medlemmer, at komme på græs igen.

Der må kun være ni spillere og en træner på banen ad gangen, hvilket naturligvis sætter sine begrænsninger, men alle hold har været yderst fleksible, og har fået kabalen til at gå op, så alle hold kan komme i gang med det samme.

“Det er så dejligt at se de unge mennesker igen må/kan bruge vores anlæg til sporten, som vi alle elsker. Dog er der nogle begrænsninger i forhold til DBU´s udmelding, som vi selvfølgelig tager højde for, og som stiller store krav til alle vores frivillige trænere. Men vi har stor tiltro til, at vores trænere er fleksible og magter opgaven”, lyder det fra HSK Fodbolds formand, Gert Jensen i en pressemeddelelse fra klubben.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler