20. juli 2024

Johanne Guldbæk scorer i debut for AGF

Johanne Guldbæk Pedersen fra Hadsten debuterede her til eftermiddag for AGFs bedste kvindehold der spiller i Gjensidige Ligaen, der er kvindernes svar på Superligaen.

Johanne er blot 17 år, og spiller normalt på klubbens U18 hold, men er en del af truppen i Gjensidige Ligaen, og var i dag udtaget fra start i forårets første kamp.

Målet kom i kampen mod Brøndby IF, der er mangedobbelte danske mestre og netop har spillet Champions League mod Lyon, der betragtes som et af verdens bedste hold.

Johanne var efter kampen særdeles glad og stolt.

“Det er det vildeste jeg indtil videre har oplevet i min karriere”. “Det er sådan nogle oplevelser man spiller for, og det er derfor jeg arbejder så hårdt hver dag. Jeg er uendeligt glad”, fortæller Johanne til ByensNyt.

Johannes mål blev kampens eneste, hvilket dermed sikrede både sejren og tre vigtige point til AGF, der frister en tilværelse i den tunge ende af tabellen. Flot debut af den unge spiller, der spillede hele kampen.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler