21. maj 2024

Kevin huskede på sin barndomsklub

ByensNyt er nu kommet på mailinglisten for HØST – Hadbjerg-Ødum-Selling-Tidende og har haft fornøjele af at læse denne måneds fine artikler heri.

I en af artiklerne fortæller fodboldskoleleder, ildsjæl i HØST IF mm. Lars Olsen om, hvordan klubben forleden modtog seks store kasser med fodboldudstyr fra Adidas. Det var den tidligere ØHG spiller Kevin Gaardsmann Pedersen, der synes han ville betænke sin gamle klub med bl.a. 30 bolde, boldnet, boldtasker, benskinner m.m. Kevin er i dag ansatsom sports marketing manager i Adidas og har tilsyneladende været ved at rydde op på lageret og fundet frem til nogle rigtig fine Adidas produkter som han vidste ville kunne gøre god gavn i hans gamle klub.

Keevin er uddannet master i sport marketing og afsluttede sit praktikår på Real Madrid Graduate School, hvor de store spanske fodboldstjerner gik rundt lige uden for døren, så det havde været noget af en oplevelse.

Hvor er det skønt at læse om, hvordan Kevin på dennne vis, viste sin taknemmelighed for den klub, hvori han har trådt sine barnefodboldstøvler. Skøn historie fra det seneste HØST.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler