27. maj 2024

Masser af legender mødes på fredag på NMT-Byens Arena

I anledningen af HSK Fodbolds 100 års jubilæum, spiller det hold der rykkede op i Jyllandsserien tilbage i 2009 mod Oldboyslandsholdet, og det er noget af en line-up for begge mandskaber vedkommende.

Kampen starter klokken 18.30 fredag aften på NMT-Byens Arena, og som det ser ud lige nu, så lover vejrudsigten sol og 20 grader, så perfekte forhold for de to mandskaber samt publikum. Oldboyslandsholdet stiller op med prominente navne, og blandt dem er Morten Bisgaard, der som mange sikkert ved, er opvokset i Hadsten, og altså for en stund vender tilbage til byen. Navne som Morten “Duncan” Rasmussen, Thomas Thorninger, Michael Gravgaard og Mogens Krogh vækker sikkert også gode minder hos mange, og på bænken sidder landstrænerlegenden Sepp Piontek.

Hos HSK er det også et stærk hold af gamle kendingen, hvor profiler som Frank Krogsdal, Bo Bojesen, Simon Givard, Nicky Friis og Mike Skouboe samt mange flere, er klar til at trække den blå trøje over hovedet. På trænerfronten er det brødrene Iversen og Brian Stensgaard, mens holdlederne er Henrik Hjorth og Gert Jensen.

Så der venter en nærmest legendarisk aften på fredag på NMT-Byens Arena med kampstart klokken 18.30. Husk at købe billet, som kan gøres via klubbens hjemmeside.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler