15. juni 2021

NMT Byens Arena lægger græs til U13 pokalkamp

Det er Hadstens nye kunstgræsbane der lægger græs til, når Randers Freja og AGF på onsdag kl 19.00 tørner sammen i pokalfinalen i U13.

HSK fortæller på deres Facebook-side, at vi kan komme til at opleve hele 6 tidligere spillere fra HSK på banen.

For Randers spiller Albert og Brund. For AGF Lauge, Mark, Mikkel og Zander.

AGF har forsøgt at mobilisere deres fans ved at sende en nyhedsmail ud på MMS og instagram om at møde op i Hadsten og bakken U13 holdet op:

Med en pokalfinale i Hadsten får man det ypperste fodbold der spilles i u13 drenge.

HSK åbner for salg af pølser og læskende drikke og opfordrer til at man tager sin svigermor under armen og tropper op til kickoff kl 19.00 på kunstgræsbanen.

HSK minder endvidere om, at alle tilskuere skal sidde ned, så husk en stol eller tæppe.

Om det lige præcis skyldes HSKs forestående 100 års jubilæum der er årsagen til, at DBU har henlagt pokalkampen til Hadsten melder historien ikke noget om, men det er en kendsgerning at der venter mange skønne oplevelser på HSKs stadion i den kommende tid.

Udvalgt HSK-hold møder oldboys-landsholdet, udvalgt HSK hold møder Randers FC superligahold, og meget mere, så følg med her på ByensNyt.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er medstifter af og formand for Favrskov Revyen i Hadsten. Han er derudover formand for Kulturhuset Sløjfen i Hadsten, næstformand for Favrskov Gymnasium og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
broken clouds
17.4 ° C
18.6 °
16.1 °
54 %
6.4kmh
59 %
tirs
16 °
ons
20 °
tors
24 °
fre
21 °
lør
23 °