12. april 2024

Ny seniortræner til VH Fodbold

VH Fodbold der er et klubsamarbejde med NVUI(Voldum) og HØST IF(Hadbjerg) på seniorplan, har været på udkig efter en ny træner, og valget er faldet på Joen Lesner.

Joen Lesner er 35 år og bor i Viby J. Han er lærer på Hadbjerg Skole, hvor han primært underviser i Idræt og Dansk. Han har været lærer på Hadbjerg Skole i 8 år, så han har et godt lokalt kendskab til en del af de spillere der i dag spiller fodbold som senior i VH Fodbold. 

“VH Fodbold er glade for at kunne præsentere Joen Lesner som ny træner for VH Fodbold for foreløbig sæson 2021. Vi glæder os til samarbejdet. Samtidig vil vi gerne sig tak til træner Lars Bækgaard Sørensen, Langå for 2 års godt trænervirke og samarbejde i VH Fodbold”, fortæller Lars Olsen fra VH Fodbold.

Joen har holdt en pause på 1½ år som træner, men har tidligere været træner for serie 1 (AGF) og senest AGF/Lyseng U17 elitesamarbejde.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler