23. september 2023

Rekordmange hold til Favrskovmesterskaberne

I sidste weekend afholdte HØST IF for 10. gang i træk det årlige Favrskovmesterskaber i indendørs fodbold.

Der var tilmeldt hele 82 hold i 18 rækker, ny rekord, hvilket betød 168 kampe, før alle mestrene i de 18 rækker var fundet. De mange hold betød, at man var tvunget til at spille i to haller, HØST Hallen samt vestjyskBANK Arena, og i begge haller, blev publikum weekenden igennem forkælet med flot fodbold.

Der var mange tilskuere i begge haller, især søndag morgen formiddag hvor U6/U7 spillede 3-mands bold på tværs af banen på 2 baner. Forældre, bedsteforældre, søskende og andre tilskuere var der – så der var trængsel i HØST hallen, da også U8 og U9 skulle spille efterfølgende.

Der var opbakning til det traditionsrige stævne fra stortset alle klubber i Favrskov. De store klubber Hadsten, Hammel, Søften og HOG var dem der løb med de fleste titler – også dem der har flest hold med, men TIF Thorsø i U6, HØST IF i U10 PI samt HLIF i U14 PI var nogen af de mindre klubber som hentede en FavrskovMesterskabstitel hjem.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler