17. juli 2024

“Brænder en mega god kamp af som hold”

Fredag aften var der lokalopgør mellem Hadsten Håndbold og Bjerringbro, og her kunne hjemmeholdet sætte to point ind på kontoen, blandt andet efter en toppræstation af Sarah Ernebjerg i Hadsten-målet. Kampen endte fortjent med en 25-21 sejr, efter 12-14 ved pausen.

Med en redningsprocent på over 50, så var Sarah Ernebjerg i høj grad medvirkende til, at de to point endte hos Hadsten, og det var da også en glad målmand, som ByensNyt.dk talte med efter kampen.

“Jeg er selv fra Bjerringbro, så jeg har været lidt spændt og en smule nervøs forud for kampen, og så er det jo bare fedt, at vi brænder en mega god kamp af som hold. Vi er meget mere fokuserede i dag, og vi får bredt spillet bedre ud, end mod Ringsted i sidste uge, samtidig med at vi stod godt i forsvaret, hvilket jo hjælper mig til mange redninger”, lyder det fra Sarah Ernebjerg efter kampen. Hun blev i øvrigt, helt fortjent, kåret til “Girl of the match” af klubbens fanklub.

Sarah kom til Hadsten i starten af 2020, efter et ophold i norsk håndbold, og har nærmest fra start været fast inventar i målet, og hun fortæller, at hun er faldet godt til i klubben, og er glad for, at hun fik chancen tilbage i januar.

“Jeg er virkelig glad for, at klubben tog fat i mig i januar, og alle har været så søde lige fra dag et, og jeg er så glad for min makker i målet (Sophie Toft, red). Jeg er vild med klubben, og jeg tager gerne nogle flere sæsoner her, hvis det er muligt, fordi det er klart en af de bedste klubber, som jeg har været i”, fortæller hun storsmilende.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler