13. juli 2024

Broløs: Ærgerlig over at tabe

Fredag aften blev året håndboldmæsiigt skudt i gang for Hadsten Håndbolds 1. divisionshold, desværre med et nederlag til følge. SønderjyskE fra Aabenraa viste sig igen for stærke, og Hadsten Håndbold måtte drage hjem igen med et nederlag på 30-26, efter 13-12 ved pausen.

Nederlaget betød at Hadsten Håndbold mistede 1. pladsen, der blev overtaget af Ringkøbing, der ligner et ganske godt bud på en oprykker. De har 19 point, Hadsten har 18, men Ringkøbing mangler at spille to kampe, så potentielt kan de komme hele fem point foran.

Hadsten Håndbolds cheftræner, Mathias Broløs, var naturligvis ærgerlig over nederlaget, især fordi han følte, at det langt hen ad vejen, var holdets egen skyld, at de endte ud med et nederlag.

“Jeg er selvfølgelig ærgerlig over at tabe, også når jeg ved at vi kan præstere bedre end vi gjorde. Vi må anderkende, at Sønderjyske er et godt hold, og er dygtige til at straffe os, når koncentrationen glipper. Vi får serveret for mange nemme scoringer for dem i løbet af kampen, også i afgørende faser, hvor vi stedet for at komme helt op, kan se dem løbe kontra på os. Lidt mere omhyggelighed i at skabe bedre chancer i angrebet, og mere skarphed i afslutningerne, så havde udfaldet også set anderledes ud”, vurderer han og tilføjer: 

“Men vi kigger snart ind i en ny uge, hvor vi vil træne hårdt igen. Og så glæder jeg mig til, at arbejde hen imod endnu en svær kamp mod Bjerringbro”.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler