26. februar 2024

Broløs: Ærgerligt lige nu

Hadsten Håndbolds 1. divisionshold har de senere år, været med i toppen af rækken, og endda spillet med om oprykning til landets bedste række. Derfor kan det for nogen i byen nok undre lidt, at holdet lige nu, er at finde i den nederste halvdel af 1. division, og langt væk fra topplaceringer.

En stor del af forklaringen, skal findes i skader og nye spillere, der skulle spilles ind på holdet, men en anden forklaring er også, i følge holdets træner, Mathias Broløs, at man tog for løst på det fra starten af.

“Vi må erkende, at vi har haft en lidt svær start på sæsonen, og tabt nogle point, som vi måske havde regnet med, og som vi godt kunne bruge nu. En del af forklaringen skal findes i skader og en del nye i truppen, men også, at vi måske underkendte, at det faktisk havde betydning, og derfor tog det hele lidt på cruise control”, fortæller han til ByensNyt.dk og fortsætter:

“Når man møder oprykkerhold, så ved man godt, at der sultne, og kommer med en masse gejst, og det er lidt ærgerligt nu, at vi tabte nogle af disse kampe”

Til gengæld er holdet kommet flot tilbage på sporet på det seneste, og Mathias Broløs er da også tilfreds med det han har set, men konstaterer samtidig, at man i den grad er nødt til at forholde sig til placeringen, der lige nu ikke er alt for opmuntrende.

“Jeg synes det har set rigtigt godt ud de seneste tre kampe, og vi har igen fundet vores base i forsvaret, som altid har været et af vores varemærker. Torsdag gælder det Bjerringbro, og de ligger godt til lige nu, så det bliver endnu en svær opgave. Vi skal forsøge at drille dem, og tage to point, men vi er nødt til at forholde os til, hvor vi ligger, og at pointene ikke bare kommer af sig selv”, lyder det fra Mathias Broløs.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler