27. maj 2024

Broløs: Ikke den lørdag vi havde håbet på

Hadsten Håndbolds 1. divisionshold havde fået en nærmest perfekt start på sæsonen, med to sejre i to kampe, men i lørdags gik den så desværre ikke længere, da TMS Ringsted kunne tage hjem med deres første to point, efter en sejr på 23-30 efter 10-12 ved pausen.

Det flotte spil, både i angrebet og forsvaret, som har været vist frem, både i træningskampene og de de første kampe i denne sæson, var ikke tilstede i lørdags, og derfor blev det en kamp, der blev spillet på gæsternes præmisser. Noget der selvfølgelig ærgrede Mathias Broløs, cheftræner for Hadsten Håndbold.

“I dag var en kollektiv offday, hvor vi må sige at vi spiller på for lavt niveau, for at kunne vinde kampen. Vi var simpelthen ikke skarpe nok i afgørende faser af spillet, og formår ikke at få omsat ellers fine tilspillede chancer til scoringer. Det var ikke den lørdag vi havde håbet på. Men vi skal arbejde hårdt videre, tilbage på sporet og samme flotte spil og kynisme som vi har vist hele opstarten. På mandag venter en ny og spændende træningsuge frem mod kampen mod Bjerringbro”, udtalte cheftræner Mathias Broløs efter kampen til Hadsten Håndbolds hjemmeside

Helle Walentin blev topscorer med seks mål.

Næste kamp er på fredag, hvor der er lokalopgør mod Bjerringbro fH.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler