28. maj 2023

Broløs: Januar bliver utrolig vigtig

Lørdag eftermiddag starter 1. division op igen for Hadsten Håndbolds kvinder, og det bliver med en udekamp mod IF Stjernen fra Odense, der ligger sidst med nul point på kontoen.

Så på papiret ligner det jo en relativ overkommelig kamp, men med tanke på, at Hadsten Håndbold langtfra har været overbevisende indtil nu, ja så er det bestemt ikke nogen selvfølge, at det bliver til to point i morgen. Januar måned er samtidig en måned, hvor der venter tre kampe, der gerne skulle kaste point af, og der er ingen tvivl om, at januar kan blive sæsonafgørende.

“Først har vi Stjernen, så kommer Ringsted og Rødovre, og så godt nok også Vendsyssel (tophold i 1. division, red), men januar bliver utrolig vigtig, og jeg er meget spændt på, hvordan vi mentalt klarer de kommende kampe. Vi skal peake maks i de her kampe, fordi vi er ikke bedre lige nu”, siger Mathias Broløs, cheftræner for Hadsten Håndbold, til ByensNyt.dk.

Frustrerende mod Bjerringbro

Holdet sluttede skuffende af før jul med et stort nederlag til rivalerne fra Bjerringbro, hvilket gjorde det lidt tungt at gå på juleferie, men Mathias føler, at pausen er blevet brugt godt. Blandt andet har der været fokus på angrebsspillet, og her har man fundet nogle løsninger, der gerne skulle være med tl, at få bolden lidt mere i mål.

“Det var ikke så meget, at vi tabte til Bjerringbro, fordi det er et godt hold, så det er ingen skam, men det var måde vi tabte på, der ikke så godt ud. Vi var ikke rigtigt til stede, og vi lavede alt for mange tekniske fejl, så det var lidt frustrerende at kigge på”, lyder det fra Mathias Broløs, der dog glæder sig over, at pausen er blevet brugt fornuftigt:

“Vi har trænet godt, og fået talt ud omkring de ting der har været. Spillerne har også kommet med deres inputs til forbedringer, og så har vi arbejdet med nogle angrebsløsninger, der gerne skulle resultere flere mål, hvilket lige nu ser ganske fornuftigt ud”

Kampen mod IF Stjernen starter klokken 15, og ByensNyt.dk følger naturligvis op på kampen i løbet af weekenden.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler