17. juli 2024

Broløs: Jeg stod med kuldegysninger

I går eftermiddags var der topopgør i kvindernes 1. division, da Hadsten Håndbold tog i mod EH Aalborg, i en rungende tom vestjyskBANK Arena, hvor tilskuere var forment adgang, grundet de nye skærpede restriktioner. Tilskuere eller ej, så blev EH Aalborg kørt ud af hallen, med et nederlag på hele 36-24.

Havde man spillet på så stor en sejr til Hadsten, havde man formentlig fået pengene en del gange igen, og det var da også en særdeles glad og stolt træner, Mathias Broløs, som ByensNyt talte med efter kampen i går.

“Nå, du var også lidt overrasket over resultatet”, kommer det storsmilende fra Mathias på kommentaren fra ByensNyt om den store sejr, inden han fortsætter:

“Jeg må sige, at jeg også selv er noget overrasket over resultatet, og jeg stod med kuldegysninger de sidste ti minutter af kampen, hvor vi bare blev ved med at ligge lag på. Det var lidt surrealistisk, at vi spillede så godt som vi gjorde, men jeg synes det var vores fortjeneste, at vi trak fra som vi gjorde”

Hadsten Håndbold fik en perfekt start på kampen, og førte efter et kvarter med hele 10-3, og kunne gå til pause foran 18-12. I starten af anden halvleg, var gæsterne fra Aalborg “kun” nede med 19-14, men derfra så hjemmeholdet sig ikke tilbage. En stærkt spillende Stine Schmidt hamrede bolden i nettet ti gange, mens Anne Berggren sørgede for otte og Helle Walentin for seks. Værd at bemærke er også, at alle Hadstens mål, kom i almindelig spil, altså ikke et eneste mål på straffe.

“Vi vidste godt, at den skulle have fuld skrue hele vejen, fordi Aalborg er et hold, der aldrig giver op, men vi var fuldt koncentreret i både forsvar og angreb, hele kampen, og vores præstation var vel sæsonens bedste indtil videre. Vi var gode til at bakke hinanden op, når det ikke lige kørte, og fandt derfor hurtigt ind i rytmen igen”, konstaterer Mathias.

Nu mangler der en enkelt kamp inden jul, nemlig på tirsdag, hvor Gudme HK kommer på besøg, igen for lukkede døre, men som det så ud i går, så burde det jo ikke være nogen ulempe.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler