13. juli 2024

Broløs: Klar på at levere fysisk indsats fra start af

Hadsten Håndbolds 1. divisionshold fik en perfekt start på sæsonen med en storsejr over Lyngby i lørdags, og den start skal de forsøge at følge op på, når holdet i aften skal en tur til Gudme.

Hjemmeholdet fik, i modsætning til Hadsten-mandskabet, en sløj start på sæsonen med et stort nederlag til EH Aalborg, som Hadsten i øvrigt spillede uafgjort med i sidste træningskamp inden sæsonstarten. Gudme stiller med et meget ungt hold, da flere af sidste års profiler enten har skiftet klub eller er gravide, så på papiret ligner det en overkommelig opgave, men Mathias Broløs maner dog til besindighed.

Der venter en ny og spændende opgave denne gang på Fyn. Jeg synes, at vi fik en flot start med sejren over Lyngby, og måden, vi fremstod på, var jeg godt tilfreds med. Det er præcis samme tænding og intensitet, vi skal bygge videre på, og overføre til kampen mod Gudme. Det er et hold, som vi har respekt for, og derfor er vi også afhængige af samme gode spændingsniveau. Det handler for os om, at vi stadig får lagt lag på vores eget spil og er klar på at levere en fysisk indsats fra første fløjt”, fortæller Mathias Broløs til Hadsten Håndbolds hjemmeside.

ByensNyt.dk følger naturligvis op på kampen med resultat og kommentarer efterfølgende.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler