17. juli 2024

Broløs: Klar til at smadre en vis legemsdel ud af bukserne

Fredag aften bliver en “forbudt for børn” aften i vestjyskBANK Arena, når Hadsten Håndbold på akut pointjagt, skal møde Sæby i kvindernes 1. division.

Det paradoksale i, at kampen er “forbudt for børn” er, at inde i Hal 2 på samme tid, render der 350 festglade børn rundt til Party456, men det er en helt anden snak. I hallen ved siden af, vestjyskBANK Arena, gælder det i den grad to point på kontoen til Hadsten Håndbold, der lige nu ligger under nedrykningsstregen.

“Alle mand, på nær Katrine Skipper, der stadig er skadet, er klar til at smadre en vis legemsdel ud af bukserne fredag aften, fordi vi er godt klar over, at vi meget gerne skal have en sejr. For os er der ingen “walk in a park” kampe, og det ved vi alle sammen godt. Lige nu skal vi slås for det i alle kampe, og det er vi klar til”, lyder det klare svar fra Mathias Broløs, cheftræner for Hadsten Håndbold, da ByensNyt.dk var forbi holdets træning tirsdag aften.

Holdet har spillet to kampe på udebane, siden nederlaget til Roskilde før vinterferien, hvor det først blev til nederlag mod Ringkøbing, men hvor spillet og humøret havde pil op af. Efterfølgende tog de en sikker sejr mod Ikast i Pokalturneringen, og begge kampe viste, at holdets formkurve, både mentalt og spillemæssigt, er på helt rette vej.

“Vi tabte til Ringkøbing, men vi viste nogle rigtig gode takter, og det var helt tydeligt, at de snakke vi havde haft efter Roskilde kampen, havde haft positiv effekt. Og så viste vi mod Ikast, at vi stadig formår at lukke en kamp og holde dampen oppe, og kan vi tage disse ting med videre, så synes jeg det ser godt ud. Sæby er ikke noget nemt hold, og de spiller lidt atypisk, men jeg har en klar tro på, at vi godt kan vinde, og dermed rykke forbi Rødovre igen”

Kampen starter klokken 19.00 og ByensNyt.dk er naturligvis i hallen. Vi opdaterer løbende på vores facebook-side når kampen går i gang.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler