1. december 2023

Broløs: Lidt bitter smag

Lørdag eftermiddag spillede Hadsten Håndbold uafgjort 28-28 mod DHG Odense, i kvindernes 1. division. Et resultat, der set over hele kampen, virkede som et fair resultat, men med tanke på, at Hadsten var i angreb til slut, uden at score, ja så var det måske et lidt ærgerligt resultat.

Hvis man spørger Hadstens træner, Mathias Broløs, så er han helt enig i den betragtning, og han var også en smule ked af, at det endte som det gjorde.

“I vores timeout før sidste angreb talte vi om, at vi skulle være klar på lidt af hvert. De ville nok også gerne have begge point, og kunne måske finde på at dække højt. Vi får egentligt sat et godt angreb op, men får så ikke afsluttet ordentligt, og det er selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke får skudt på mål. Så lige nu, er det en lidt bitter smag”, fortæller Mathias Broløs til ByensNyt.dk efter kampen.

Han var dog helt på det rene med, at han før kampen, havde solgt den for et point, og at set over hele kampen, der var pointdeling tåleligt.

“Havde du spurgt mig før kampen, så havde jeg nok været tilfreds med et point, og man kan sige, at vi havde en god halvleg, og det havde de også, så selvom at jeg er skuffet lige nu, så er det nok et fair resultat”

Næste kamp for Hadsten Håndbold er på torsdag, hvor der venter et lokalopgør mod Bjerringbro, og den kamp varmer ByensNyt.dk op til, i løbet af den kommende uge.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler