15. juni 2024

Broløs: Spændende forår venter

Hadsten Håndbolds 1. divisionshold fik langtfra nogen god afslutning på 2019, da de på udebane i torsdags tabte til Bjerringbro. Kampen blev reelt afgjort i 1. halvleg, hvor holdene gik til pause med en 15-9 føring til hjemmeholdet.

Efter pausen spillede de to hold lige op, og kampen endte 29-22. Dermed fik Hadsten-mandskabet ikke den afslutning på året, som man havde håbet på, og der venter nu en mindre pause, der skal bruges fornuftigt.

“En ærgerlig fornemmelse, hvor vi aldrig rigtig er tæt på sejren. Desværre var energiniveauet højere hos Bjerringbro, og de var skarpere i deres udnyttelse foran målet. Vi laver for mange uprovokerede fejl, som de kan straffe os på. Derfor bliver det en kamp, hvor vi forholdsvis tidligt hænger efter med 5-6 mål. Et element som så fornuftigt ud var vores 7 mod 6 spil i anden halvleg, hvor vi faktisk tilspiller os mange gode muligheder. Nu vil lidt ferie være tiltrængt for spillerne, og så er vi ellers klar til at få trænet hårdt frem mod et spændende forår”udtaler Mathias Broløs til Hadsten Håndbolds hjemmeside.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler