14. juli 2024

Broløs var tilfreds med indsatsen

Hadsten Håndbold slog TMS Ringsted med 27-24 i kvindernes 1. division i går eftermiddag. Hadsten var i teten fra start til slut, og kun til allersidst, hvor det blev lidt hektisk, var der tvivl om sejren.

Hadsten Håndbold har dermed fået en perfekt start på 2020 med to sejre i to kampe, og holdets træner, Mathias Broløs, var efter kampen da også godt tilfreds med de to point og holdets indsats i 2020.

“Det blev lidt hektisk til sidst, men jeg følte ikke for alvor, at sejren var i fare. Vi spillede en god kamp, og forsvaret var igen godt indstillet, og med 27 mål i den anden ende, så kan jeg godt være tilfreds. Nu har vi fået to sejre i streg, og nu ser det lidt lysere ud, men vi kan ikke hvile på laurbærene”, konstaterer Mathias Broløs overfor ByensNyt.dk.

På søndag venter Rødovre, og det bliver endnu en kamp, hvor der meget gerne skal to point på kontoen. Kommer der det, så er der så småt ved at være slået et hul ned til nedrykningspladserne. Lørdagens kamp gav også hjemmebanedebut til Sarah Jensen i målet samt comeback til Louise Syrstad, der i sin tid i 2012, var med til at spille holdet op i 1. division. Sarah Jensen gjorde en flot figur i målet, og var en af årsagerne til, at det aldrig for alvor blev spændende. Hun blev fortjent kåret til Girl of the Match af Hadsten Håndbolds fanklub.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler