13. juli 2024

Broløs: Vildt at det kikser igen

I lørdags led Hadsten Håndbolds 1. divisionshold deres tredje nederlag i træk, efter at Roskilde kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret med 30-29 efter 15-15 ved pausen.

Efter kampen talte ByensNyt.dk med Mathias Broløs, og han var langtfra tilfreds med sit holds indsats, der altså udmøntede sig i endnu et nederlag.

“Det er vildt, at det kikser igen, især med tanke på, at vi jo går til pause med 15-15 og netop får den pause til at finde ny gejst og motivation samt få aftalt, hvad der skal ske i anden halvleg. I stedet laver vi en masse tekniske fejl, der får Roskilde i gang, og som udelukkende er vores egen fejl”, siger Mathias Broløs, der ærgrer sig over, at holdet ikke var mere klar, med tanke på hvor vigtigt et opgør, det var.

“Jeg er skuffet over, at vi ikke kan stå skarpere endnu engang, og at man ikke har fingeren på pulsen for, hvornår man skal slå til. Jeg synes ikke, at det mentalt har forplantet sig i spillerne – i hvert fald ikke til træning, men måske skulle man ønske sig, at det rent faktisk gjorde, fordi så ville man nok knalde lidt mere igennem”, siger Broløs.

Allerede på torsdag går det løs igen, når holdet på udebane skal møde Ringkøbing. En kamp vi naturligvis har mere om i løbet af ugen på ByensNyt.dk.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler