14. juli 2024

ByensNyt.dk bliver Mediepartner for Hadsten Håndbold

Torsdag aften er der pokalbrag mellem Hadsten Håndbold og Silkeborg-Voel i Santander Cup, og kampen markerer starten på mediepartnerskabet mellem Hadsten Håndbold og ByensNyt.dk.

ByensNyt.dk har siden sin opstart i december 2019 fulgt Hadsten Håndbold tæt, og har fra start af fornemmet, at Hadsten Håndbold i høj grad har kunnet se fordelene ved et lokalt medie, der udelukkende dækker 8370 Hadsten.

Derfor lå det også lige for, at få lavet en egentlig aftale mellem de to parter, og det har nu udmøntet sig i en mediepartneraftale for den kommende sæson.

”Hadsten Håndbold er flagskibet lige nu for klubberne i området, så vi har fra start af set det som helt naturligt, at få et godt samarbejde med dem. Klubben har gang i mange forskellige ting, også ting der ikke har noget med håndbold at gøre, og det gør dem jo bare endnu mere interessante, så vi er meget glade for, at lande denne aftale”, udtaler Jonas Hooge, der er redaktør for ByensNyt.dk og fortsætter:

”Klubben har et stærkt setup, og vi kan se, at tingene bliver fulgt til dørs, så derfor ser vi meget frem til, at blive knyttet endnu tættere på Hadsten Håndbold, og jeg er sikker på, at vores samarbejde kommer til at blive langvarigt”

Også hos Hadsten Håndbold er der stor tilfredshed med aftalen, og Simon Olsen, der er Event og Salgschef i klubben, ser gode perspektiver i aftalen, der gerne skulle være med til, at profilere klubben endnu mere i det lokale mediebillede.

”Det var helt naturligt for os at opsøge en aftale med en stærkt lokalt medie som ByensNyt.dk. De har på rekordtid indtaget et ”hul i markedet”, og sat stærke aftryk med gode og solide historier om hvad der sker i Hadsten og omegn. 
Vores fokus er lokalt, både hvad angår vores kerneprodukt håndbolden, men også ift. de aktiviteter vi laver udenom håndbolden, såsom Bierfest, foredrag, Comedy Night, Kim Larsen Tribute Night og andre lignende ting. 
Det er jo ikke fordi vi lige pludselig tror vi kan byde Aarhus eller Randers op til dans, men ud fra illusionen om at hvorfor skulle vi ikke kunne gøre noget tilsvarende, bare tilpasset i skalaen man sætter det op til” fortæller Simon og fortsætter:

”Vi vil gerne sætte endnu mere fokus på vores lokale opbakning, da vores partnere også opsøger det lokale aspekt, når de er med på holdet hos os, så det er helt oplagt også at indgå en aftale med et så lokalt medie som ByensNyt.dk – det tror jeg på, kan være endnu en god katalysator til udvikling af vores stærke lokale klub i udvikling”, slutter han af.   

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler