17. juni 2024

Danbolig bakker op om Favrskov Fighters

I starten af 2020 startede Hadsten Håndbold op for Favrskov Fighters, der er en del af LykkeLigaen, men corona-krisen gjorde, at det til en start blev en kort fornøjelse.

Det er dog ikke opbakning holdet mangler, og nu har danbolig Hadsten og Hinnerup valgt at træde til som storsponsor for den kommende sæson.

LykkeLiga er et positivt fællesskab for børn og unge med udviklingshandicap. Alt for mange af hverdagens aktiviteter minder om, at familien ikke er som alle andre og ofte huskes familier på hvad deres barn ikke kan, fremfor hvad de faktisk kan.
Derfor LykkeLiga, som er skabt til at give flere smil, grin og positive oplevelser for udviklingshæmmede børn og deres familier.
Metoden er sport, bevægelse og sociale fællesskaber, hvor hele familien involveres.
Med LykkeLiga skal fokus ændres til alt det som børn og unge med udviklingshandicap godt kan.

Netop dette har været et afgørende parameter for danbolig Hadsten og Hinnerup, da de engagerede sig i Favrskov Fighters.

”Vi synes hele ideen om LykkeLiga er fantastisk, hvor man vil give en udsat gruppe børn og unge, oplevelser og muligheden for et positivt fællesskab at blive en del af. Vi vil gerne være med til at understøtte de ting som den her gruppe børn og unge faktisk godt kan og derfor er vi glade for at kunne være med på Favrskov Fighters”, udtaler Joan Pank, der sammen med Tommy Risgaard ejer danbolig Hadsten og Hinnerup, til Hadsten Håndbolds facebook-side.

Initiativtager til LykkeLiga Favrskov, Simon Buus Olsen, er også rigtig glad for den nye aftale omkring Favrskov Fighters.

”Det er helt vidunderligt at Tommy og Joan vil bakke op om LykkeLiga/Favrskov Fighters. Vi fik en forrygende opstart på det tilbage i januar, men desværre nåede vi jo næsten ikke at komme i gang, før vi måtte lukke ned igen grundet Corona. Og netop Corona, skaber en enorm uvished for foreningslivet, hvor jeg hører at rigtig mange foreninger er meget hårdt ramt eller bliver det på længere sigt. Med den her aftale sikrer vi at denne her gruppe børn og unge, som er helt fantastiske at have i hallen, også har de gode forhold at komme tilbage til, når vi engang må komme i hallen igen”, fortæller han.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler