28. februar 2024

Debut til keeper i sejr over Stjernen

Lørdag eftermiddag fik Hadsten Håndbold en tiltrængt sejr, da de på udebane slog Stjernen fra Odense med 20-17. Samtidig fik Sarah Jensen debut i målet.

Sejren i Odense kom i land med hiv og sving, og kønt blev det aldrig for alvor, men de to point kom på kontoen, og efter kampen var det trods alt, en tilfreds cheftræner der gav følgende kommentar.

“Vi var forberedt på en rodet kamp, hvor rusten efter en juleferie og kamppause lige skulle spilles af. Det førte til en del fejl i løbet af kampen fra begge mandskaber. 
Til gengæld fungerer vores 7 mod 6 rigtig fint og de sidste 15 minutter var faktisk rigtig gode, men vi brænder for meget i slutfasen og derfor bliver det mere spændende end spillet måske var til i slutningen”, udtalte Mathias Broløs til Hadsten Håndbolds hjemmeside.

I målet var der debut til Sarah Jensen, der efter et ophold i norsk håndbold, nu er retur i Danmark, og foreløbig skal spille sæsonen færdig i Hadsten. Hun fik 40 minutters spilletid, og inden kampen fortalte hun om, hvad der har fået hende til klubben.

”Jeg har faktisk altid gerne ville spille i Hadsten Håndbold pga. deres engagement og udstråling. Hadsten har altid været en god klub, både målt på niveau og på selve klubdelen, hvor man kan se de bare har et godt miljø og et stærkt sammenhold, som er vigtigt for mig”, forklarer målmanden der til daglig er bosat i Viborg.

Næste hjemmekamp for Hadsten Håndbold er på lørdag, hvor TMS Ringsted kommer på besøg.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler