8. december 2023

Favrskov Fighters udtaget til Landsholdet

Favrskov Fighters er i den grad blevet sat på landkortet, efter udtagelse til den kommende landsholdssamling, hvor Nicolaj Jacobsen står i spidsen for holdet.

Da telefonen ringede tidligere på ugen på kontoret i vestjyskBANK Arena i Hadsten, måtte Simon B. Olsen, lige spørge efter navnet 2 gange. Der blev nemlig sagt, ”Goddag det er landstræner Nicolaj Jacobsen”. 
Han ville gerne meddele, at han med glæde, gerne ville se alle spillerne fra Favrskov Fighters til næstkommende landsholdssamling efter sommerferien, når han træder ind i rollen som landstræner, for landets største superstjerner. 

”Jeg skulle lige høre ham to gange om hans navn, da jeg først lige blev i tvivl om, hvad han dog ville hos os i klubben. Men da han så fortalte hvad årsagen var, blev jeg naturligvis glad og stolt på de her børn og unges vegne. De fortjener det, for det de på rekordtid har været med til at starte op her i vestjyskBANK Arena om lørdagene”, udtaler Salgs- & Eventchef Simon B. Olsen. 

Favrskov Fighters blev startet op i januar og i februar nåede man 20 aktive spillere på holdet, før man i marts måtte lukke ned for træningen, grundet Corona virus. 
Lørdag var man dog samlet igen, hvor den flotte udtagelse blev fortalt til spillerne. Der var stor stolthed at spore i de unge menneskers ansigter, da de fik at vide de var udtaget til landsholdet og så af selveste Nicolaj Jacobsen. 

”At se den glæde og de smil og ikke mindst den stolthed hos dem, er jo derfor trænerne bare er vilde med at træne de her spillere. At give dem nogle oplevelser, som de måske ikke altid får, er jo hele grundstenen i LykkeLiga og det var derfor at jeg/vi i sin tid tog initiativ til at starte vores eget hold op, som et Favrskov baseret hold. 
Vi skal nemlig huske, at vi dækker hele Favrskov og har rigtig mange der kommer fra Hammel og Hinnerup for at spille med. 
LykkeLiga giver de her spillere et fristed og en mulighed for at komme i hallen og være med ligesindede og ja, have en fest i et par timer hver lørdag”, udtaler Simon. 

Reception på Rådhuset?

LykkeLiga er et positivt fællesskab for børn og unge med udviklingshandicap. Her vil man skabe positive oplevelser og fællesskaber for børn og unge, som måske ikke passer ind i de ”normale” tilbud. Man vil vise hvor meget de her børn og unge faktisk godt kan, fremfor at fokusere på hvad de måske ikke kan. 
Favrskov Fighters, har fået stor støtte fra Hadsten Rotary Klub, Danbolig Hadsten og Hinnerup og ikke mindst Favrskov Kommune, som har lagt 75.000 kr. i projektet. Og Simon har en tanke til Favrskov Kommune ovenpå landsholdsudtagelsen. 

”At have 20 landsholdsspillere nu, det er noget som jeg tror man som kommune må være meget stolte af, det er vi i hvert fald som klub. Jeg tror spillerne ville synes det var utrolig stort at blive inviteret til en slags reception på rådhuset, hvor borgmesteren og måske også byrådspolitikerne tog sig tiden til at hylde de her superstjerner. Ikke mange andre hold eller klubber i Favrskov kan prale af 20 landsholdsspillere jo”, slutter Simon af med et blink i øjet. 

Relaterede artikler