13. juli 2024

Fløjtalent fra Hadsten Håndbold skifter til Ligaklub

Det blev i denne omgang kun til en enkelt sæson for Emilie Bech, der kom til Hadsten Håndbolds 1. divisionshold op til den netop afsluttede sæson. Hun skifter i stedet til en ligaklub.

Hun kom til sidste sommer og har fra starten vist et enormt potentiale fra sin højre fløj. Hendes gåpåmod, teknik og lynhurtige kontraløb, har været afgørende for holdet hele sæsonen. Det har også gjort hende attraktiv for andre klubber og derfor er det desværre slut for denne gang i Hadsten Håndbold, for Emilie. 

“Jeg har valgt ikke længere at fortsætte i Hadsten, da jeg har fået et tilbud jeg ikke kunne sige nej til. Selvom det har været en virkelig svær beslutning, fordi jeg har været så glad for at spille i Hadsten, føler jeg at det er en chance jeg må tage”, fortæller Emilie, og fortsætter, “Jeg har været utrolig glad for at spille i Hadsten, selvom det kun blev til en sæson. Jeg føler, at jeg blev taget rigtig godt imod, da jeg først kom til klubben, både af spillere, trænerne, men også generelt af folk i klubben. Min tid i klubben har været rigtig god, og jeg kunne ikke have ønsket mig et bedre sted end Hadsten Håndbold for min første sæson som senior.

Jeg kommer til at savne alt ved klubben, men især det sammenhold man ikke er i tvivl om er i Hadsten. Stemningen ved kampene, takket været fanklubben, og så selvfølgelig alle personerne og især pigerne og trænerne på holdet. Det er et dejligt sted at være, hvilket også er derfor jeg selvfølgelig kommer og hepper så mange gange som muligt i næste sæson”, slutter hun af. 

Cheftræner Mathias Broløs begræder også afgangen fra Emilie, men er dog rigtig glad på hendes vegne.
“Emilie har valgt, at søge nye udfordringer efter en flot sæson hos os. Jeg synes, at Emilie har gennemgået en flot udvikling over sæsonen, og har præsteret på et højt niveau i sin første seniorsæson. Derfor er det også ærgerligt, at måtte sige farvel efter denne sæson, men med respekt for at Emilie prøver at tage skridtet videre. Jeg ønsker Emilie det bedste, og glæder mig til at følge udviklingen”, udtaler han. 

I følge ByensNyt.dks oplysninger, skifter Emilie Bech til Skanderborg Håndbold, der har Jeppe Vestergaard som træner. Han har tidligere trænet Hadsten Håndbold.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler