28. maj 2023

Gitte Andersen stopper i Hadsten Håndbold

Efter to sæsoner i Hadsten Håndbold som assistenttræner for klubbens 1. divisionshold, stopper Gitte Andersen efter denne sæson.

Det var lidt af et scoop, da Hadsten Hånbold for to år siden kunne præsentere Gitte Andersen som ny assistent i klubben, men nu stopper hun altså til sommer. Det har dog ikke været nogen let beslutning, fortæller hun til Hadsten Håndbolds hjemmeside.

”Der har været mange, lange overvejelser bag mit stop. Jeg har været i tvivl til det sidste, for det er ikke et fravalg af Hadsten men et tilvalg af mig selv. For første gang i mit liv, skal jeg havde tid til mig selv og min familie. Det sagde jeg også for to år siden, da jeg indstillede min egen karriere, men så kom Hadsten på banen, og så fortsatte håndbolden med at styre min tid et par år mere.
Nu vil jeg glæde mig til at have mere tid til selv at motionere, se veninderne og ikke skulle køre fra familien midt i aftensmaden flere gange om ugen”, fortæller Gitte om baggrunden for, at hun nu stopper sit virke i klubben.

Gitte kom til direkte fra hendes karrierestop på banen i Randers HK og ind i en ny rolle som assistent.
Tiden i Hadsten Håndbold og som assistent er noget Gitte vil tage meget med videre fra.
”Jeg tager rigtig meget med fra Hadsten. Jeg elsker simpelthen alt ved Hadsten Håndbold.
Jeg har fra dag et fornemmet den helt særlige atmosfære der er i klubben, hvor alle har stået med åbne arme og taget imod mig og min familie. Alle bidrager og hjælper hinanden og der er en helt særlig klubånd, der går helt fra Trille Trolle til bestyrelsen.
Det engagement og sammenhold vil jeg tage med mig, samt alle de gode bekendtskaber jeg har fået. Derudover har jeg fået erfaring med trænergerningen, som har været helt vildt sjovt og udfordrende. Det håber jeg, at jeg kan genoptage på et senere tidspunkt”, forklarer Gitte.

Og savnet bliver stort ifølge Gitte og nævner flere ting.
”Jeg kommer til at savne alle menneskene i klubben. Jesta’s gode mad i cafeteriaet, Susanne’s slikbøtte til kamp, Rene der kommer traskende i sine træsko, Bager’s musik når han spiller lidt for højt i anlægget, pigernes enorme lyst til at spille håndbold, men knap så meget deres prutter og dårlige jokes.
Og selvfølgelig alle andre i klubben, som har taget mig ind i det store fællesskab. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme tilbage til Hadsten og følge pigerne fremover”, slutter Gitte af.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler