19. maj 2024

God sæsonstart for Hadsten Håndbolds 1. divisionshold

I weekenden var der sæsonstart i kvindernes 1. division i håndbold, og her fik Hadsten Håndbold en perfekt start på sæsonen, da de på hjemmebane slog DHG Odense med 28-22.

Hadsten Håndbold kan i år fejre ti-års jubilæum i 1. division, og at dømme ud fra sæsonstarten, så lover det godt for jubilæumssæsonen. DHG Odense er et hold, som altid volder problemer, og holdet pressede for nyligt Viborg HK, da de mødtes i Santander Cup. Det var ikke at mærke på Hadsten-mandskabet, der har skiftet gevaldigt ud i truppen op til denne sæson, således at hele 11 af 15 spillere er kommet til i år.

Efter kampen var det en tilfreds cheftræner der fortalte følgende om kampen. 
“Det var en utrolig flot start på sæsonen, og jeg har rost mine spillere for en meget disciplineret indsats. Jeg synes specielt, at jeg man kan hæfte sig ved vores defensiv, hvor vi får en masse flotte redninger fra Grønfeldt i målet i 1. halvleg, og så kommer Marie ind og supplerer med sikre redninger i 2. halvleg. Begge står bag et hårdtarbejdende forsvar, som når statistikken er gjort op kun lukker 5 mål ind i DHG’s etablerede 6 mod 6 angrebsspil, hvilket er ret imponerende. Derudover skal vi glæde os over, at kreere gode chancer i angrebet, som også sagtens kunne have fået os på den anden side af 30 scoringer. Nu arbejder vi hårdt videre hen mod næste opgave, som er mod HIK, hvor vi igen skal være på samme klinge i en ny kamp om to point”, fortæller cheftræneren til klubbens hjemmeside.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler