17. juli 2024

God start og skidt afslutning

Hadsten Håndbold var lørdag eftermiddag i ilden mod Roskilde Håndbold i kvindernes 1. division. Der var vigtige point på spil, og desværre var det Roskilde der løb med begge point, da kampen endte 29-30, efter 15-15 ved pausen.

Hadsten fik ellers en god start på kampen, og længe så det ud til, at det godt kunne blive til point i lørdagens kamp, men hen i mod slutningen af 1. halvleg, fik Roskilde lukket hullet. Desværre stoppede det ikke der, og hurtigt i 2. halvleg, fik sjællænderne lavet et hul på tre mål, og det kom Hadsten sig aldrig over.

“Vi laver nogle dumme fejl i forsvaret, og vi får ikke ikke dækket op for deres indspil, og så en ting som vi har talt om mange gange i denne sæson, vi er ikke parate som vi skal være. Vi ved jo godt, hvor vigtig denne kamp var, og det har vi talt om hele ugen, så det var bare frustrerende, at vi ikke rammer det niveau, som vi havde i starten af kampen”, siger Helle Walentin, playmaker for Hadsten Håndbold, til ByensNyt.dk efter kampen og forsætter:

“Vi kunne jo se i starten, at vi godt kunne løbe dem over ende, så hvad der lige sker, det ved jeg simpelthen ikke. Den situation vi står i, giver selvfølgelig nogle nerver, men det skal vi jo pakke væk, fordi der er kun en vej lige nu, og det er fremad. Vi skal spille for at vinde, hver gang vi går på banen, men det er lidt op ad bakke lige nu”

På torsdag møder holdet topholdet Ringkøbing på udebane. Mere om den kamp i løbet af næste uge.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler