17. juli 2024

Hadsten Håndbold fik uafgjort i Ringsted

Efter en længere kamppause, var Hadsten Håndbolds 1. divisionshold i kamp lørdag eftermiddag, hvor det gjaldt TMS Ringsted på udebane. Kampen endte 23-23, efter 13-10 ved pausen.

TMS Ringsted har altid voldt Hadsten-holdet problemer, og i dag var ingen undtagelse. Hadsten hang i store dele bagefter med to-tre mål, men hen i mod slutningen af kampen, fik de blå-orange spillere fra Hadsten kontakt, og gik tilmed forbi hjemmeholdet. Med godt to minutter igen var holdet foran 23-21, men da Lotte Vestergaard trak en udvisning efterfølgende, endte det uafgjort til slut.

Med det ene point er Hadsten nu oppe på fire point, og desværre stadig placeret i nedrykningsfare. Dog har holdet spillet en kamp færre end de andre, og kan derved avancere med point i denne kamp.

Næste kamp er allerede på torsdag, hvor topholdet fra Ringkøbing kommer på besøg i vestjyskBANK Arena.

Foto: Erik Laursen

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler